Hoe de kwaliteit van leven en werk verhogen?

Net zoals bij Olympische topprestaties, kunnen mentaliteit, gedrag en praktijken het verschil maken. De Weg naar Meesterschap inslaan, betekent morgen de zaken beter doen dan vandaag. Meesterschap is een proces van voortdurende verbetering, waarbij de weg even belangrijk is als de bestemming.

Wat?

Meer dan een training, is dit programma een holistische ervaring, een verfrissende beleving voor hart, lichaam en ziel. Deelnemers grijpen deze kans voor persoonlijke groei door zin en betekenis aan hun leerproces te geven en inzicht te verwerven in hoe ze de kwaliteit van leven en werk kunnen verhogen.

Programmaoverzicht

Waarom?

Omdat een winnaarsmentaliteit, het streven naar uitmuntendheid en sterke partnerschappen vandaag de dag cruciale factoren vormen in het succes van een organisatie. Omdat mensen het volledige potentieel van hun lichaam, geest en vaardigheden zullen benutten.

Voordelen

Hoe?

Door de energie binnen uzelf, uw team en uw organisatie te kanaliseren naar efficiëntie kan u deze omvormen tot een manier van zijn en handelen (doen). Het formaat en de unieke werkmethode (ervaren eerder dan begrijpen, op basis van eenvoudige en praktijkgerichte principes) verzekeren een sterke en langdurige impact.

Methode

PARALLELLEN MET JUDO

Een oosterse gevechtskunst ontworpen door Jigoro Kano Shihan in 1882:

‘Optimaal en intelligent gebruik van de energie van lichaam en geest met een minimale inspanning en strevend naar wederzijdse hulp en welzijn.’

 

Een levenshouding

Een metafoor

Een sport

PARALLELLEN MET OLYMPISCHE PRESTATIES

Blijk geven van karakterontwikkeling, mentale alertheid en fysieke fitheid, evenals discipline en techniek. De kennis van doorgedreven fysieke en mentale training om successen te boeken en ook in uw privéleven evenwicht te bereiken, wordt vertaald naar mensen en organisaties die met dynamiek, uitdagingen en verandering geconfronteerd worden.

CREËREN VAN STERKE PARTNERSCHAPPEN

Deel uitmaken van een waardengebaseerde gemeenschap op basis van delen, leren en verantwoordelijkheid. Leren hoe u zichzelf en de mensen rondom u behandelt en hoe u gerichte relaties tot stand kan brengen. Ervaren hoe doelbewuste samenwerking werkt.