Programmaoverzicht

Op basis van uw specifieke behoeften ontwikkelen we een programma perfect op maat. 

  • We implementeren onze programma’s voor mensen uit de hele wereld en houden rekening met hun achtergrond, profielen en context.
  • Voor kleinere en grotere groepen, in België en het buitenland, ter plaatse of op locatie.
  • De duur kan variëren tussen 2 uur en meerdere dagen.

Zelf-meesterschap

Deelnemers komen in contact met zichzelf, verwerven inzicht in het kanaliseren van de energie van lichaam en geest en leren hun volle potentieel benutten zonder hun evenwicht te verliezen.

Team-meesterschap

Teamleden verwerven een beter begrip van de dynamiek achter hun prestaties vanuit een holistisch perspectief. Ze streven naar synergie en efficiëntie in hun samenwerking.

Leiderschap-meesterschap

Leiders worden gestimuleerd tot verantwoordelijkheid, authenticiteit en persoonlijke uitstraling. Ze krijgen een duidelijk beeld van hun ambitie, hun passie, over hoe mensen te dynamiseren, mee te krijgen en meesters te ontwikkelen.

Ondernemings-meesterschap

Het concept achter “De Weg naar Meesterschap”vormt een uitstekend instrument om partners actief betrokken te houden bij de winnaarsmentaliteit, het streven naar uitmuntendheid en het creëren van sterke partnerschappen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u meesterschap in uw organisatie kan introduceren.