Betere resultaten door uw energiepotentieel te optimaliseren

Robert Van de Walle

Op basis van zijn uitgebreide ervaring in het coachen van leiders en organisaties uit alle hoeken van de wereld, beschikt Robert over de geschikte achtergrond om mensen ondersteuning te bieden in een veeleisende, snel evoluerende omgeving vol uitdagingen.

Robert Van de Walle (°1954) is een gedreven Belgische judoka die vijfmaal deelnam aan de Olympische Spelen waar hij een gouden en een bronzen medaille won. Hij is ook winnaar van verscheidene gouden, zilveren en bronzen medailles op tal van Europese en Wereldkampioenschappen. Momenteel is hij houder van de 8e dan judo.

In 1985 richtte hij het Resourcement Centre op om zijn enorme ervaring in het voorbereiden en handhaven van topprestaties te delen. Ervaring die hij opbouwde op zijn weg naar de absolute top als sportman.

In 2004 was hij delegatieleider van het Belgische team op de Olympische Spelen in Athene en nu nog is hij wereldwijd ambassadeur voor judo, sport en filosofie. Robert is sterk betrokken bij het stimuleren van waarden en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en van het bewustzijn over de omgang met zichzelf, anderen en de omgeving.

De sleutels tot succes in topsport, de principes van de oosterse vechtkunsten - mens sana in corpore sano - evenals het concept van eenheid in diversiteit, vormen de grondslagen van zijn bijzondere en unieke concept, de Weg naar Meesterschap.

Sinds 25 jaar is Robert Van de Walle een inspirerende coach en mentor voor mensen, teams, leiders en organisaties met ambitie voor uitmuntendheid. Hij ondersteunt organisaties bij het tot stand brengen van een cultuur waarin mensen zich gelukkig voelen en zich volledig willen geven, een hoog energiepeil handhaven, evenwicht tussen lichaam en geest realiseren, en plezier beleven aan wat ze doen.

Visie en doorzettingsvermogen vormen zijn echte handelsmerken, evenals evenwicht tussen wilskracht, vastberadenheid en een oosterse zin voor perspectief.

Het succes van zijn concept is gebaseerd op de synergie tussen lichaam en geest, constructief teamwerk en het aanstekelijke enthousiasme van de "meester".